Zorgverleners helpen ons, wij helpen de zorg cybercriminelen op afstand te houden

Gratis Cisco Umbrella test perode voor zorginstellingen

Momenteel wordt er in de gezondheidszorg  intensief gewerkt om de samenleving medische hulp te verlenen tijdens de coronacrisis. Tegelijkertijd zijn er criminelen digitaal actief die misbruik willen maken van de huidige situatie door zorginstellingen digitaal aan te vallen (bv. het verspreiden van ransomware). Zo zijn er al enkele buitenlandse ziekenhuizen reeds slachtoffer geworden van cybercriminelen.

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/03/25/centrum-voor-cybersecurity-waarschuwt-ziekenhuizen-voor-cyberaan/

https://www.digitaltrustcenter.nl/nieuws/cybercriminelen-misbruiken-coronavirus

Om dit te voorkomen, stelt 3-it haar expertise gratis ter beschikking om de zorginstellingen digitaal veilig te houden en te beschermen wanneer ze worden aangevallen. Het is ontzettend belangrijk dat de zorg zich kan focussen op de primaire taken en verder geen zorgen hoeft te maken over eventuele cyberaanvallen. 

Hoe kunnen zorginstellingen zichzelf beschermen?

Samen met Cisco biedt 3-it als Cisco Umbrella Partner een gratis test periode. Het is een module waar je eenvoudig kan instappen op het moment van activatie. De gehele begeleiding en ondersteuning omtrent Cisco Umbrella is volledig gratis. Meer info over Cisco Umbrella vind je hier: https://www.3-it.be/cisco-umbrella.html.


Hebben jullie nood aan een helpende hand in de strijd tegen de cybercriminelen?

 

Neem contact op via:

info@3-it.be of 014/23.56.00