Banner Image

Dé partner voor je hybrid cloud en infrastructuur

Toe aan een ‘single pane of glass’-oplossing voor het optimale beheer van je infrastructuur, data en applicaties?

Cloud adoption & modernisering

Met het Microsoft Cloud Adoption Framework begeleiden onze hybrid-cloudexperts de cloud journey van je organisatie.

Architectuur & innovatie

Welke oplossing past bij de IT-uitdaging van je organisatie? We geven betrouwbaar advies rond architectuur, security, prijs en beschikbaarheid.

Hybrid & multicloud

Breid je datacenter uit naar de cloud, differentieer je cloudomgeving en beheer alles vanuit een 'single pane of glass'.

Managed services & on-site support

On-premise, hybride of volledig in de cloud? Onze experts monitoren, patchen en wijzigen je IT-omgeving voor een vaste prijs per maand.

Disaster recovery & business continuity

Hoe veilig is je IT-omgeving? Wat als het fout gaat? Ook dan beschermen we je IT en zorgen we ervoor dat je organisatie online blijft.

Networking

We helpen je met de juiste hardware, configuratie en het beheer van je netwerk. Zo is je netwerk veilig, snel en altijd beschikbaar.

Aankoop & beheer

On-premise hardware nodig? We adviseren je bij het kiezen van de geschikte hardware en implementeren en beheren die in je IT-omgeving.

Azure Stack HCI & Arc

Zet met Azure Stack HCI & Arc de stap naar de hybrid cloud

Microsoft Azure Stack HCI en Azure Arc zijn twee Microsoft-producten voor het opzetten van hybride omgevingen. In een hybride-cloudomgeving worden on-premise en cloudlocaties samengebracht in een overzichtelijk geheel dat je eenvoudig vanuit een 'single pane of glass' kunt beheren. Met hybrid cloud kun je je vertrouwde on-premise software en applicaties blijven gebruiken, het platform en je data veilig in de cloud beheren en geniet je van een uiterst flexibele schaalbaarheid.

Ontdek Azure Stack HCI
Toon working behind desk 1500

Onze samenwerking met Microsoft en Dell

Microsoft en Dell zijn onze partners voor onze hybrid-cloudoplossingen

3-it is een co-sell-partner van Microsofts hybride-cloudtoepassing Azure Stack HCI. Met die technologie van Microsoft en de geschikte hardware van Dell brengen we on-premise en cloudoplossingen samen in een gebruiksvriendelijk systeem dat je centraal kunt beheren. Dankzij deze samenwerkingen hebben onze experts steeds de nieuwste technologie van Microsoft en Dell binnen handbereik. Door onder meer workshops en proof of concepts van onze partners kunnen we jou en je organisatie op de best mogelijke manier ondersteunen bij je cloud journey.