Banner Image 2

360°-aanpak met focus op cloudoplossingen en Microsoft-technologie

Op zoek naar innovatieve IT-oplossingen die je organisatie helpen te groeien?

Managed services & on-site support

Geniet van een optimale ondersteuning door onze Microsoft-experts voor een vaste prijs per maand.

Managed services & on-site support

Hybrid cloud & infrastructuur

We moderniseren je infrastructuur en optimaliseren en centraliseren het beheer van je hybrid-cloudomgeving.

Hybrid cloud & infrastructuur

Beveiliging

Blijf veilig online met onze securityoplossingen. We beveiligen je IT-omgeving en beschermen die tegen threats en cyberaanvallen.

Beveiliging

Moderne werkplek

Verhoog de productiviteit met een moderne werkplek en moderniseer je samenwerking met Microsoft 365 en onze cloudoplossingen.

Moderne werkplek

Applicaties & automatisatie

Digitaliseer en automatiseer je processen en ervaar de voordelen van softwareoplossingen op maat van je organisatie.

Applicaties & automatisatie

Logistieke oplossingen

We upgraden je logistieke processen en bestellen, leveren en implementeren onze soft- en hardwareoplossingen.

Logistieke oplossingen

Hybrid cloud

3-it, jouw Microsoft-hybrid-cloudpartner

We streven ernaar hybrid-cloudtoepassingen te integreren in al onze oplossingen. We richten je cloudomgeving kostenefficiënt in en zorgen ervoor dat je infrastructuur geoptimaliseerd, modern en veilig is. Hybrid cloud biedt tal van mogelijkheden, kent geen beperkingen en combineert het beste van on-premise en public cloud.

Submenu Img

Managed services

Dankzij ons managed-servicesmodel is je IT altijd in goede handen

Door te kiezen voor het managed-servicesmodel van 3-it heb je altijd experts ter beschikking die in alle transparantie met je organisatie samenwerken. Voor een vaste prijs per maand zetten we onze kennis en tools in om je te ontzorgen bij het onderhouden, moderniseren, updaten en beheren van je soft- en hardware en applicaties. Zo blijft de goede werking van je IT gegarandeerd.

Image Row 2
Toon helping John 1500
3-it team taking a break

Waarom kiezen voor 3-it?

3-it is de go-to party voor jouw IT. We reiken onze klanten altijd een geschikte oplossing aan dankzij onze 360°-aanpak, cloudtoepassingen en managed services. Door onze samenwerking met Microsoft beschikken we over de nieuwste technologie en zijn onze experts altijd up-to-date.

360°-partner

Bij 3-it kun je terecht voor een allround aanpak. We beheren je infrastructuur, ondersteunen je applicaties, hanteren een DevOps-approach en nemen je security voor onze rekening.

Klantgerichte ondersteuning

Ons managed-servicesmodel omvat ondersteuning op verschillende manieren. Zo staat onze helpdesk de klok rond voor je klaar en kunnen we je ook on-site helpen.

Innovaties

Dankzij onze partners en expertise zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste technologische innovaties. Of dat nu om de cloud, soft- en hardware of andere applicaties gaat.

Onderzoeksprojecten

Samen met hogescholen en klanten voeren we 'proof of concept'-projecten uit om te testen of nieuwe technologieën een antwoord op een klantbehoefte kunnen bieden.