3-it team taking a break

Cloud management & advisory

Hybrid & multicloud, iets voor jou?
Vast en zeker!

Azure Arc en HCI

In ons gamma vind je zeker het juiste model. We bieden verschillende formaten, schermgroottes, OS’en, keyboard/touchscreen ... aan. Vaak worden deze terminals gekoppeld aan een bluetooth-scanner zodat de heftruck-chauffeur kan scannen en meteen verwerken via de heftruck terminal.

Azure Arc

Azure Arc biedt voordelen in 3 verschillende scenario's. Arc helpt je innovatie in hybride en multi-cloudomgevingen te versnellen met een vereenvoudigd beheer, snellere app-ontwikkeling en consistente Azure-services.

  1. Als je workloads buiten Azure hebt lopen, kun je ten eerste al deze resources consistent centraal beheren in Azure, of het nu gaat om Windows-, Linux-, SQL Server- of Kubernetes-clusters. Je kunt activa op een homogene manier beheren, organiseren en inventariseren en ze centraal inzichtelijk maken vanuit één enkel venster, allemaal vanuit Azure. Dit helpt je te voldoen aan governance-, compliance- en organisatienormen via beleid voor al je apps, infrastructuur en gegevens.
  2. Vervolgens helpt Azure Arc je overal en op schaal cloud-native apps te bouwen. Je kunt gebruikmaken van de moderne cloud-native appontwikkelingspraktijken, wat betekent dat je DevOps-technieken kunt gebruiken om Kubernetes-apps op schaal te implementeren en te beheren op basis van een gecertificeerde Kubernetes-distributie naar keuze. Je kunt ook fouten verminderen met consistente configuratie en beleidsgestuurde implementatie en bewerkingen voor toepassingen en Kubernetes-clusters. Gebruik Arc om de toegang voor DevOps-rollen en -verantwoordelijkheden centraal te beheren en te delegeren.
  3. Ten slotte kunt je Azure-services zoals Azure SQL Managed Instance en Azure PostgreSQL Hyperscale overal uitvoeren. Met Azure Arc kunt je cloudpraktijken en automatisering implementeren om sneller, consistent en op schaal te implementeren met altijd up-to-date Azure Arc-compatibele dataservices.

Azure Arc

Met Azure Arc profiteert u in 3 verschillende scenario's. Arc helpt u innovatie in hybride en multi-cloudomgevingen te versnellen met vereenvoudigd beheer, snellere app-ontwikkeling en consistente Azure-services.

  • Als u workloads buiten Azure hebt lopen, kunt u ten eerste al deze resources consistent centraal beheren in Azure, of het nu gaat om Windows-, Linux-, SQL Server- of Kubernetes-clusters. U kunt activa op een homogene manier beheren, organiseren en inventariseren en ze centraal inzichtelijk krijgen vanuit één enkel venster, allemaal vanuit Azure. Dit helpt u te voldoen aan governance-, compliance- en organisatienormen via beleid voor al uw apps, infrastructuur en gegevens.
  • Vervolgens helpt Azure Arc u overal en op schaal cloud-native apps te bouwen. U kunt gebruikmaken van de moderne cloud-native app-ontwikkelingspraktijken, wat betekent dat u DevOps-technieken kunt gebruiken om Kubernetes-apps op schaal te implementeren en te beheren op basis van een gecertificeerde Kubernetes-distributie naar keuze. U kunt ook fouten verminderen met consistente configuratie en beleidsgestuurde implementatie en bewerkingen voor toepassingen en Kubernetes-clusters. Gebruik Arc om de toegang voor DevOps-rollen en -verantwoordelijkheden centraal te beheren en te delegeren.
  • En ten slotte kunt u Azure-services zoals Azure SQL Managed Instance en Azure PostgreSQL Hyperscale overal uitvoeren. Met Azure Arc kunt u cloudpraktijken en automatisering implementeren om sneller, consistent en op schaal te implementeren met altijd up-to-date Azure Arc-compatibele dataservices.

In ons gamma vinden jullie zeker het juiste model. Wij bieden verschilende formaten, schermgroottes, OS’en, keyboard/touchscreen, ... aan. Vaak worden deze terminals gekoppeld aan een bluetooth-scanner zodat de heftruck-chauffeur kan scannen en meteen verwerken via de heftruck terminal.

Azure Arc

Met Azure Arc profiteert u in 3 verschillende scenario's. Arc helpt u innovatie in hybride en multi-cloudomgevingen te versnellen met vereenvoudigd beheer, snellere app-ontwikkeling en consistente Azure-services.

Focus

Azure Stack HCI

Met Azure Stack profiteert u in 3 verschillende scenario's. Stack helpt u innovatie in hybride en multi-cloudomgevingen te versnellen met vereenvoudigd beheer, snellere app-ontwikkeling en consistente Azure-services.

Image Row 2