3-it behaalt Dell Technologies Gold partner status

3-it kan trots aankondigen dat het de Gold Partner-status heeft behaald in het partnerprogramma van Dell Technologies.

DellGoldPartner

Sterke relatie

Dominik Verrydt, Managing Partner van 3-it : “De relatie met Dell Technologies heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Ik wil hen dan ook bedanken voor hun voortdurende samenwerking met 3-it en we kijken ernaar uit om samen verder te gaan en het succes verder te zetten. Met name op vlak van Hybrid cloud is er een zeer sterke tandem ontstaan.”

Peter Boaventura Marques, Partner Account Manager bij Dell Technologies zei: "De investeringen in Dell Technologies door 3-it, de goede samenwerking en kennis op Azure HCI solutions, maakt dat zij voor het nieuwe DT fiscaal jaar de GOLD Metal Tier behaald hebben in het DT Partner Programma. Ik wens het ganse team van 3-it dan ook te bedanken voor hun engagement, doorzettingsvermogen en top samenwerking! Kijk er uiteraard naar uit deze samenwerking verder te zetten en nog vele gezamenlijke successen te verwezenlijken."

Hoe kunnen we helpen ?

Als een Dell Technologies Gold Partner en een bekroonde IT-oplossingen- en servicespecialist, is 3-it perfect geplaatst om u te helpen bij het voorbereiden en creëren van uw digitale toekomst met toonaangevende IT-infrastructuuroplossingen van Dell Technologies - die zowel kunnen worden geleverd, maar ook als service afgenomen kunnen worden.