Contacteer ons: +32 14 23 56 00 of e-mail
Netwerk van mensen

YubiKey

3-it officiële Yubico reseller in België

3-it heeft een partnership met Yubico, de fabrikant van de YubiKeys.
Naast het kopen van de YubiKey kan je bij 3-it ook terecht voor hulp bij de implementatie. Wij adviseren jullie graag van begin tot einde.

Maak kennis met de YubiKey

YubiKey is de meest effectieve en bewezen manier om te voorkomen dat hackers toegang krijgen tot uw accounts. Wil jij je persoonlijke accounts beschermen tegen cybercriminelen? Met de combinatie van je gebruikersnaam en wachtwoord en de YubiKey is het onmogelijk om je wachtwoord nog te kraken. Iemand die de ene factor onderschept, kan dan nog altijd niet inloggen, omdat men ook de andere factor nodig heeft.

 

Deze multi-protocol beveiligingssleutel is ontwikkeld door Yubico en zorgt voor een eenvoudige, veilige login en voorkomt zo ongeoorloofde toegang tot computers, servers en internetaccounts.

 

  

Wat is YubiKey?

 

YubiKey is een goedkope hardwarematige “two factor authentication” sleutel die eruit ziet als een kleine USB stick en is te gebruiken als one-time password generator (OTP). Deze authenticatie sleutel kan dienen voor bijna elke toepassing of applicatie.

 

De YubiKey is praktisch onverwoestbaar, waterbestendig, batterijvrij en je moet geen drivers of software installeren om de sleutel te kunnen gebruiken, de token inpluggen in een vrije USB-poort volstaat.

  

Interesse? Vraag onderaan de webpagina je vrijblijvende offerte aan.

Hoe werkt YubiKey?


De YubiKey werkt met een simpele aanraking, geen codes om te kopiëren, apps om te laden of vragen om te beantwoorden.

 

Gebruikers kunnen hun YubiKey zelf koppelen met verschillende inlogsystemen, doordat ieder YubiKey voorzien is van een uniek identificatienummer.

 

Wanneer de YubiKey is ingevoerd in een USB poort, moet de gebruiker een knop op de YubiKey indrukken.

    

Verschillende soorten YubiKeys:

YubiKey 5 NFC
Beveiligingssleutel met meerdere protocollen die past op een USB-A poort, biedt krachtige authenticatie met twee factoren en naadloze touch-to-sign. Ondersteunt eenmalig wachtwoord (OTP), smartcard en FIDO U2F; keuze van vormfactoren voor desktop of laptop.
Bruikbaar met volgende top applicaties: Google accounts, Facebook accounts, Dropbox, Salesforce, LastPass, Smartschool,...

YubiKey 5C
Beveiligingssleutel met meerdere protocollen die past op een USB-C poort, biedt krachtige authenticatie met twee factoren en naadloze touch-to-sign. Ondersteunt eenmalig wachtwoord (OTP), smartcard en FIDO U2F; keuze van vormfactoren voor desktop of laptop.
Bruikbaar met volgende top applicaties: Google accounts, Facebook accounts, Dropbox, Salesforce, LastPass, Smartschool,…

YubiKey 5 Nano
Beveiligingssleutel met meerdere protocollen die past op een USB-A poort, biedt krachtige authenticatie met twee factoren en naadloze touch-to-sign. Ondersteunt eenmalig wachtwoord (OTP), smartcard en FIDO U2F; keuze van vormfactoren voor desktop of laptop. Bruikbaar met volgende top applicaties: Google accounts, Facebook accounts, Dropbox, Salesforce, LastPass, Smartschool,…

YubiKey 5C Nano
Beveiligingssleutel met meerdere protocollen die past op een USB-C poort, biedt krachtige authenticatie met twee factoren en naadloze touch-to-sign. Ondersteunt eenmalig wachtwoord (OTP), smartcard en FIDO U2F; keuze van vormfactoren voor desktop of laptop. Bruikbaar met volgende top applicaties: Google accounts, Facebook accounts, Dropbox, Salesforce, LastPass, Smartschool,…

Speciaal aanbod voor Smartschool gebruikers  

In samenwerking met Smartschool kunnen wij de Yubikey 5NFC aan een voordeligere prijs aanbieden aan Smartschool- klanten. 

Privacy en online veiligheid

Bij Smartschool komt de privacy en online veiligheid van leerkrachten, leerlingen en ouders op de eerste plaats. Smartschool adviseert dat elke gebruiker zijn account beveiligt met een dubbele authenticatie. Voor personen die toegang hebben tot gevoelige informatie is dit een absolute must!  Je bent als gebruiker van Smartschool mee verantwoordelijk voor de veiligheid van je gegevens. Als jij een onveilig wachtwoord kiest of er onzorgvuldig mee omspringt, kan je de privacy van anderen in gevaar brengen.

 

Extra beveiliging

De YubiKey is een kleine USB-stick waarmee je de toegang tot Smartschool extra kan beveiligen. Deze stick genereert een geheime code tijdens het aanmelden. Je dient dus iets te weten (wachtwoord) en iets te bezitten (YubiKey) ​alvorens je toegang krijgt tot Smartschool. Via het onderdeel accountbeveiliging in je profiel, kan je de instellingen van de YubiKey aanvullen.

 

  

Meld je nu aan met je Smartschoolaccount om van deze korting te genieten: 

 

  

Vraag hier je vrijblijvende offerte aan:

Naam en voornaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Bedrijf *
Adres *
Welk YubiKey-model? *
Aantal YubiKeys? *
Opmerkingen
Blog
Ontdek alle posts
Vacatures