Banner Image 3

Wij beveiligen je data en IT tegen alle mogelijke risico's

Is de beveiliging van jou en je klanten ook je grootste kopzorg?

Hybrid-cloudsecurity & threat protection

We beschermen alle endpoints in je hybride-cloudomgeving met het scala van securityproducten dat onze vendoren aanbieden.

Security advisory & assessments

Met onze risk & vulnerability assessments brengen we de mogelijke risico's in kaart. Vervolgens adviseren we je over de nodige oplossingen.

Managed security services

3-it beheert de beveiligingsbehoeften van je organisatie. We monitoren de risico's, bepalen de nodige patches en upgrades en voeren die ook uit.

Yubikey

Yubikey

3-it en Yubico zorgen voor moderne en veilige authenticatie. Word passwordless door uw MFA te optimaliseren en houd de hacker weg van uw online identiteit. Sinds 2007 is Yubico gedreven om uw online gebruikerservaring en beveiliging te optimaliseren. 3-it is erkend reseller van Yubico. Passwordless - Gebruiksgemak - Compliance - Cybersecurity - Phishing resistant - miljoenen gebruikers - 900+ applicaties

Yubikey
Yubikey Hardware

Microsoft, Cisco & Fortinet

Onze securityproducten

Om de IT van onze klanten altijd ten volle te beschermen, doen we een beroep op het uitgebreide aanbod aan securityproducten van onze partners. We geven deskundig advies over die producten, bepalen samen welke tool jouw organisatie nodig heeft en nemen het beheer daarvan op ons.

Microsoft Logo Rgb C Gray

Onze samenwerking met Microsoft, Cisco & Fortinet

Partnerships voor jouw beveiliging

Door onze partnerships met Microsoft, Cisco en Fortinet beschikken we over een uitvoerige kennis van de nieuwste securityproducten, zelfs nog voor die op de markt zijn. Daardoor kunnen we die nieuwe tools meteen in de praktijk gebruiken, onze interne opleidingen sneller starten en zijn we de continu veranderende risico's en threats steeds een stapje voor.